Ock

Anadolu imam hatip liseleri arası genç nida hafızlık yarışması kız öğrenciler Konya il finalinde 10/B sınıfından öğrencimiz Reyyan Nayır 3. olmuştur. Emeği geçen öğretmen ve öğrencimize teşekkür ederiz.

Öğrencimizin bir ömür Kur'an ışığında ahlak ve edep ile ilerlemesini temenni ederiz.

Ara

Okulumuz 12. sınıf öğrencilerinin moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla  Okul rehber öğretmenimiz İbrahim Kamışdere rehberliğinde  Eğitim fakültesi,  Edebiyat fakültesi, İslami ilimler fakültesi, Sağlık bilimleri fakültesi,Hemşirelik fakültesi, Teknoloji fakültesi,Eczacılık fakültesi,Fen fakültesi ,Hukuk fakültesi ziyaret edilmiştir.

Ara

'Akıl Ve Zeka Oyunları Sınıfımızı' açtık. Çocuklarımızın pratik becerilerini geliştirmek amacıyla oluşturduğumuz sınıfımızda 16 adet oyunumuz vardır.

Sınıfımızın oluşturulmasında emeği geçen, katkı sunan Ömer Karakoç Bey'e teşekkürlerimizi sunarız.

Kas

Selçukluda bulunan orta okullar arasında yapılan psikososyal koruma, önleme ve krize müdahale ekiplerinin yeterliliklerinin artırılması çalıştayına okulumuzu temsilen Vildan Çakıcı ve Meral Öztürk katılmıştır.

Kas

Öğretmenler günü münasebetiyle hazırlanan bu güzel programda emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor,Öğretmenlerimizin öğretmenler gününü  kutluyoruz.

Kas

Mimar-Yazar İbrahim AYBEK okulumuzda usturlap eğitimi verdi. Tarihimize ve değerlerimize farkındalık kazandıran atölye çalışması öğrencilerimiz tarafından ilgiyle karşılandı.Emeği geçen misafirimize teşekkür ederiz.

Kas

2023-2024 eğitim öğretim yılı 13-17 Kasım ara tatili başladı.

Instagram canlı yayını için aşağıdaki linke tıklayınız.

Ekm

Mahmut Sami Ramazanoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kız İzci grubu Ankara'da yapılan Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl kutlama törenlerine iştirak etmiştir. Coşkuyla umutla kutlanacak

NICE BİN YILLARA...

ECDADIMIZA MİNNETLE...

ŞEHİTLERİMİZE HÜRMETLE...

Ekm

Okulumuz konferans salonunda 100. Yıl Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı gerçekleştirildi. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Sınavlarda öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

Senai Demirci'ye teşekkürlerimizi sunarız.

Ekm

Mevlid-i Nebi haftası münasebetiyle yapılan ödüllü yarışmalarda kazanan öğrencilerimize hediyeleri verildi.

Ekm

6. sınıf öğrencimiz Hatice Naz Erol bursluluk sınavında tüm sorulara doğru cevap vererek ve 500 tam  puan alarak Türkiye birincisi olmuştur.

Öğrencimizi, ailesini ve emeği geçen  idareci ve öğretmen arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz.

Ekm

Mevlid-i Nebi haftası münasebetiyle lise grubumuzda misafirlerimiz vardı. Programların hazırlanmasına emeği geçen ve katkı sunan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.   Ayrıca hafta münasebetiyle güzel bir program hazırlayan ortaokul grubumuz öğretmen ve öğrencilerini emeklerinden dolayı tebrik ediyoruz.

Eyl

Okulumuz psikoloji Danışman ve Rehber Öğretmeni Emin SEMİZ tarafından uyum haftası çalışmaları kapsamında 5. sınıf öğrencilerimize okulumuzun tanıtımı yapılmıştır.