Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü ile 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programları gerçekleştirildi.Programlarda emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Mrt

Pdr sevisince 12. sınıfların sınav sürecine katkı sağlayacak "Etkili Ders Çalışma Yöntemleri" konulu seminer verildi.

Mrt

Din Öğretiminden sorumlu Şube müdürü başkanlığında il Rehberlik Koordinatörü ve İmam Hatip okullarında görev yapan Hedef YKS koordinatörleri ile İl bazlı Hedef YKS zümre kurulu toplantısı yapıldı.

Mrt

Sınıf rehber öğretmeni ve okul rehberlik sevisince velilerin katılımıyla bilgilendirme toplantısı yapıldı. Gerçekleştirilen toplantıda yapılan sınavların analizi ile bilgiler paylaşıldı.

Mrt

Okulumuzda MSÜ sınavına yönelik yönlendirme afiş çalışmları yapıldı ve öğrencilerin rahatlıkla ulaşabilecekleri yerlere asıldı .

MSÜ Sınavına yönelik kılavuz için aşağıdaki linki tıklayınız.

Mrt

Türk tarihinde destan olarak nitelendirilen Çanakkale Savaşı güçlü bir donanmaya sahip itilaf devletlerine karşı sonsuz bir vatanseverlikle kazanılan büyük bir zaferdir. #Değerlerimizle yaşıyoruz e-twinning projesi kapsamında vatan sevgisine vurgu yaparak cümlelerin resme çevrilmesinde ve sanal bir sergi oluşturulmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma günü kapsamında yapılan İstiklâl Marşı'nı güzel okuma yarışmasında birinci  olan öğrencimiz  Hatice Sena TÜRKOĞLU. Ödülünü Konya Valisi Sayın Vahdettin ÖZKAN'dan aldı.Öğrencimizi tebrik eder, Danışman Öğretmenleri Ayşegül ÖZCAN ve Mustafa Muharrem PEKDEMİR'e   teşekkür ederiz.

Şbt

Bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinasyonluğunda 15 Şubat 2024 Perşembe günü "Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Programı" kapsamında 2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. dönem kazanım değerlendirme sınavı, sınıflarda eş zamanlı olarak okulumuzda gerçekleştirmistir.Sınava 5.6.7 sınıf ingilizce egitimi gören sınıflarımız katılmıştır.

Şbt

Okulumuz Tarihçe

Ock

Okulumuz 12-B sınıfından Zehra ÜNAL Antalya'da düzenlenmiş olan Spor Toto Türkiye Kıck Boks Şampiyonasında Türkiye 1.si olmuştur. Öğrencimizi , ailesini ve emeği geçen hocalarını tebrik ediyoruz.

Ock

Dönem sonu etkinlik haftası çerçevesinde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni M.Muharrem PEKTEMİR eşliğinde okulumuzun "Çat Kapı Tiyatro" ekibi tüm sınıfları  dolaşarak tarih sahnesi,palyaço gösterisi,pandomim gösterisi,şiir dinletileri,doğaçlama tiyatro ve çeşitli yarışmalar ile güldürürken düşündürdü,

düşündürürken hüzünlendirdi.Öğrenciler hem eğlendiler,hem de çeşitli konularda bilgilendiler.Okul Müdürümüz Yusuf Doğan öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederek onlara çeşitli hediyeler sundu.

Ock

Öğrencilerimiz bilim merkezi ziyaretinde eğlenceli dakikalar geçirerek pek çok yeni bilgi öğrendi.

Ock

Okulumuz öğrencisi İclal Işıl Uyanık Okullararası kick boks müsabakasında  Konya 3. lüğü elde etmiştir. Kendisini ve ailesini tebrik ederiz. Daha nice başarılara

Ock

Bilişim Teknolojilerini kullanarak yeni şeyler denemek isteyenler için keyif verici ve öğretici bir etkinlik gerçekleştirildi. Bilişim teknolojileri öğretmenimiz 5. ve 6. sınıflarımızı gruplar halinde Bilişim Teknolojileri sınıfına alarak Kahoot uygulaması ile yarışmalar düzenledi.