KONYA / SELÇUKLU - MAHMUT SAMİ RAMAZANOĞLU KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 5. SINIFLAR ÖĞRENCİ SEÇME SINAVI

Nis

"Değerlerimizle Yaşıyoruz " e-Twinning projesi kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için farklı şehirlerde bulunan 9 proje ortağı okul ile birlikte okulumuz öğrencileri işaret dili ile kutlama mesajı hazırladı.

Hiçbir çocuğun zarar görmediği,tüm çocukların mutlu olduğu bayramlar kutlamak dileğiyle...

Nis

Okulumuzda yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize İstiklal Marşı töreninde hediyeleri okul müdürümüz Yusuf DOĞAN tarafından verildi. Dereceye giren öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın düzenlediği bilgi yarışmasında 2 öğrencimiz dereceye girerek Ümre ödülü kazanmıştır. Meryem A. 11 F, Zeynep Hümeyra A. 11D

Okullararası wushu şampiyonasında gençler kategorisinde okulumuz öğrencisi Rukar U. 9/A şampiyon olmuştur.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Yeryüzü ayetleri fotoğraf yarışmasında öğrencimiz Şadiye Gül K. 11/E  3. olmuştur.

Arapça güzel  şiir okuma yarışmasında Nihal Nur K. 9/C ön elemeyi geçerek il finaline katılacak 8 öğrenciden biri olmuştur.

Nis

Sınav kaygısı ve motivasyon konusunda okul rehber öğretmeni İbrahim Kamışdere tarafından seminer çalışması yapıldı.

Nis

5 ve 6. Sınıflarımızın yaptığı hatimlerin Hatim Programı okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Nis

"Değerlerimize Yaşıyoruz" projesi kapsamında Yaşlılar haftası dolayısıyla 90 yaşındaki asırlık çınarımız Hediye ninemizi ziyaret ettik. Hayata dair deneyimlerini tecrübelerini bizimle paylaşan Hediye ninemizin hayır duasını alarak oradan ayrıldık.

Nis

"Değerlerimizle Yaşıyoruz " e-Twinning projesi kapsamında okulumuzun çeşitli yerlerine fidan diktik. Ağaç sevgisi, ormanlarımızı korumanın önemi üzerinde farkındalık oluşturduk.

Mrt

"Değerlerimizle Yaşıyoruz " e -Twinning projesi kapsamında   toprağın uyanışının, baharın gelişinin, kardeşliğin, dostluğun ve dayanışmanın sembolü olan ve geniş bir coğrafyada kutlanan Nevruz Bayramını yumurta boyama etkinliği düzenleyerek kutladık.

Mrt

"Değerlerimizle Yaşıyoruz" e-Twinning projesi kapsamında 18 Mart Çanakkale ve şehitler haftası münasebeti ile Konya Şehit Aileleri Derneği'ni ve ardından 04.10.2012 tarihinde Antalya'da şehit olan polis memuru Mehmet Çolak'ın kıymetli anne ve babasını ziyaret ettik. Vatan ve millet sevgisi üzerine faydalı bir sohbet gerçekleştirdik.

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabul edildiği günü ve Mehmet Akif ersoy'u anma günü kapsamında Türk'ün Özü Akif'in Sözü teması ile Okulumuzda yapılan etkinliklerde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Kompozisyon Birincisi  Zeynep Hümeyra Atay

Kompozisyon ikincisi Gülsüm İrem Karababa

Kompozisyon üçüncüsü Elif Şüheda Okutan.

Resim Yarışması birincisi Şükran Azra iyi Erdem

Resim yarışması ikincisi Seher Nurbanu Ulaş

Resim yarışması üçüncüsü Hatice Kale

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü ile 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programları gerçekleştirildi.Programlarda emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Mrt

Pdr sevisince 12. sınıfların sınav sürecine katkı sağlayacak "Etkili Ders Çalışma Yöntemleri" konulu seminer verildi.

Mrt

Din Öğretiminden sorumlu Şube müdürü başkanlığında il Rehberlik Koordinatörü ve İmam Hatip okullarında görev yapan Hedef YKS koordinatörleri ile İl bazlı Hedef YKS zümre kurulu toplantısı yapıldı.

Mrt

Sınıf rehber öğretmeni ve okul rehberlik sevisince velilerin katılımıyla bilgilendirme toplantısı yapıldı. Gerçekleştirilen toplantıda yapılan sınavların analizi ile bilgiler paylaşıldı.

Mrt

Okulumuzda MSÜ sınavına yönelik yönlendirme afiş çalışmları yapıldı ve öğrencilerin rahatlıkla ulaşabilecekleri yerlere asıldı .

MSÜ Sınavına yönelik kılavuz için aşağıdaki linki tıklayınız.