2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 5. SINIFLAR ÖĞRENCİ SEÇME SINAVI

Mrt

Okulumuz 10. sınıf öğrencilerinin 11. sınıfta okumak istediği derslerin seçimi ile ilgili olarak form düzenlenmiştir.

Ekm

Lise öğrencilerimiz için sınav takvimine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI

BURSLULUK Sınavı başvuru kılavuzu için aşağıdaki linke tıklayınız.

Mrt

Yarışmanın detayları için aşağıdaki afişi inceleyebilirsiniz.

Mrt

Okulumuz Lise bölümü'nün 2. Dönem 1. yazılı sınav tarihleri için aşağıdaki linke

Ock

Okulumuz, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan ve Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından kabul edilen 20/11/1989 tarihli Çocuk Haklarına Dair Sözleşme, 1739 sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu vurgusu yapılan bu genelge ile iş ve işlemleri gerçekleştirmektedir.

Ara

Yazar Adem Gümüş, 9 Aralık 2021 saat 09.00 da okulumuz konferans salonunda öğrencilerimizle buluşacaktır.

Ekm

Okulumuz web sitemize yabancı dil eğitimi destekleyici nitelikte "Yabancı Dil Portalı" menüsü eklendi. Bu menüden okulumuzda sınıflarımızın yaptıkları yabancı dil etkinliklerine toplu bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Ekm

Konya Kitap Günleri kapsamında şehrimize gelen yazarları okulumuza davet ediyoruz.

Bu kapsamda Alişan Kapaklıkaya Bey 22 Ekim Cuma günü saat 11:00  da okulumuzda Söyleşi ve kitap imzalama programına katılacaktır.

Ekm

Konya Kitap Günleri kapsamında Şehrimize gelen yazarları okulumuza davet ediyoruz.

Bu kapsamda gazeteci ve yazar Emine ŞENLİKOĞLU hanımefendi  21 Ekim Perşembe günü sabah ve öğleden sonra olmak üzere okulumuzda Söyleşi ve kitap imzalama programına katılacaktır.