Tarihin tozlu sayfalarından dergimin sayfalarına (ilim ve bilim insanlarını tanıyorum)

Öğrenciler çoğu zaman kendilerine bir hedef belirlemede ve bu hedefe nasıl ulaşacakları gibi konularda desteğe ihtiyaç duymaktadırlar. Bu ihtiyaca cevap verebilecek, gelecek kaygılarını azaltacak bir çalışma planlıyoruz. İnsanın başarılı olabilmesi için öncelikle hedefini belirlemesi sonra da hedefine ulaşmak için gerekli tedbirleri alması gerekir. Geçmişte yaşamış büyük bilim ve ilim insanlarının hayatları, tecrübeleri öğrencilerimizin de yollarını aydınlatacaktır. Daha önce denenmiş ve başarılı olunmuş bir yolu izlemek zaman kazanmayı da sağlar. Bu proje ile öğrencilerin hedef belirleme sürecine yardımcı olunacak, hedefe ulaşmak için hangi yollardan gitmeleri gerektiği gösterilecek. Daha da önemlisi tüm bunları yaparken öğrenciler de bizzat kendileri araştıracak, yazacak, emek verecek ve bir dergi oluşturarak kalıcı bir eser meydana getirecekler.

08-12-2021

Yayın: 08.12.2021 - Güncelleme: 08.12.2021 22:43 - Görüntülenme: 304